Бійці «Світязя» вирвалися з блокади, викликавши вогонь артилерії на себе — є двоє поранених
Волинь

Бійці «Світязя» вирвалися з блокади, викликавши вогонь артилерії на себе — є двоє поранених

31 січня 2015, 19:08
0
6
Сподобалось?
6

Бійці роти міліції спеціального призначення «Світязь» УМВС України у Волинській області з боєм і без втрат вирвалися з блокади у Вуглегірську, який є частиною Дебальцівського плацдарму. Волинські міліціонери а також військовий підрозділ протитанкової артилерії близько трьох діб знаходилися в оперативному оточенні і мужньо билися із танками і піхотою супротивника. Сьогодні бійці пішли на прорив.

Як розповів командир роти «Світязь» Олександр Фацевич в інтерв’ю телеканалу «112», аби прорватися із утримуваного об’єкта (позиції волинян і приданої артилерійської групи були облаштовані в інтернаті) довелося викликати вогонь артилерії на себе. Далі військові і міліціонери, проклавши собі дорогу вогнем, здійснили 10-кілометровий марш і вийшли до своїх.

Як нам стало відомо із власних джерел, внаслідок боїв у Вуглегірську поранення отримали двоє бійців «Світязя». Одного з них ще раніше евакуювали і нині він знаходиться у госпіталі в Харкові. Інший виривався з блокади разом з усіма. В обох легкі осколкові поранення нижніх кінцівок.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися