«Богдан» виготовлятиме електричні сміттєвози для Євросоюзу
Волинь

«Богдан» виготовлятиме електричні сміттєвози для Євросоюзу

22 березня 2018, 17:30
0
0
Сподобалось?
0

Данська компанія «Banke Electromotive» та луцький «Автоскладальний завод №1» «Богдан Моторс» уклали договори на розробку та виготовлення вантажівок для збору сміття муніципалітетами міст по всьому Європейському Союзу.

Про це йдеться на сторінці корпорації у "Фейсбуку".

«Богдан» розраховує виготовити для датчан в 2018 році щонайменше 15 електричних вантажівок. Загалом потреба «Banke Electromotive» складає близько 200 машин на рік. 
Перший автомобіль буде виготовлено влітку цього року. Якщо він успішно пройде дослідну експлуатацію, серійне виробництво вантажних авто для Західної Європи буде розпочато в поточному році. 
«Banke Electromotive» – це датська компанія, яка займається розробкою та виготовленням 100% електричних вантажних автомобілів для муніципального використання та компонентів для них для ринку ЄС. Наразі це надзвичайно перспективний напрямок, так як в більшій частині європейських міст з 2025 року планується повністю заборонити в’їзд легкових і вантажних автомобілів, оснащених дизельними двигунами внутрішнього згоряння. Мова йде не лише про малі пасажирські авто, але й спецтехніку – весь транспорт повинен бути електричним.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися