Боратин назвали спортивним селом року в Україні
Волинь

Боратин назвали спортивним селом року в Україні

20 червня 2018, 09:33
0
0
Сподобалось?
0

Боратин отримав звання "спортивне село" в Україні, - йдеться в сюжеті 12 каналу. Таке звання населеному пункту, що під Луцьком присвоїли в рамках всеукраїнського соціального проекту "Сільський ревізор".

У серпні 2017 року експерти проекту побували у Боратині та оцінили його інфраструктуру. Село отримало 63 бали з 65 можливих, а заразом - шанс позмагатись за звання села року в Україні, яке обирали голосуванням в інернеті. Головну нагороду боратинці не виграли, натомість їх визнали кращими в сільському спорті.

Десять років тому у Боратині збудували спортивний комплекс площею майже п'ять гектарів. Тут - велике футбольне поле та три міні-майданчики для футболу, волейболу, баскетболу, зал для танців та аеробіки. У планах - будівництво залу для ігрових видів спорту. Утримання такого об'єкту - справа не з простих. Лише один кілограм спеціальної футбольної трави коштує 200 гривень, а щовесни тут сіють 50-60 кілограмів.

У Боратині займаються п'ять дорослих футбольних команд, одна юнацька та чотири дитячі. Також є секції з волейболу, туризму, танців. Цьогоріч на спорт сільська рада планує витратити 250 тисяч гривень. А в перспективі - збудувати спортивні центри в інших селах боратинської громади.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися