Четверо волинських атовців їдуть до Італії
Волинь

Четверо волинських атовців їдуть до Італії

6 вересня 2018, 18:08
0
0
Сподобалось?
0

Ковельська ГО " Зігрій Душу" організовує чергову 34 реабілітацію героїв війни.  Цього разу- подорож до Італії. Про це пише волонтер ковельської громадської організації "Зігрій душу" Анна Лисакова у Фейсбук.

У складі групи бійців вирушають на 8 днів до Італії і четверо волинських атовців.

«Це наша героїчна група ветеранів АТО,яка подорожує до Італії 13-21 вересня 2018р. за запрошенням Асоціації Волонтерів України та українців в Італії. Серед них інвалід війни Андрій Зань із 51 ОМБР, інвалід війни Павло Солоха із 51 ОМБР, Ветеран, доброволець доброволець батальйону НГУ ім. Кульчицького Майя Москвич (усі троє є учасниками Ігор Нескорених), та поранений у ДАПі "кіборг" із 80-ої бригади Віталій П'ясецький.
Українські військові матимуть зустрічі в Італії, аби розповісти там правду про ситуацію на Сході. Вони мають відвідати Мілан, Болонью, Турин, Венецію, Реджо-нель-Емілію,

Частину коштів на забезпечення переїзду переказала  українська діаспора у Франції, а решту волонтери наразі намагаються залучити. Проживатимуть бійці в українських родинах, які виїхали в Італію.

«На дорогу ще не вистачає 23 000 грн. Просимо долучитися небайдужих,щоб здійснити поїздку! Картка ПБ 5168 7573 43 24 8862 Лисакова Анна», - зазначено у повідомленні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися