Чоловік, який побив волинських журналістів, звинувачує їх у крадіжці
Волинь

Чоловік, який побив волинських журналістів, звинувачує їх у крадіжці

1 травня 2018, 08:46
0
0
Сподобалось?
0

Як відомо, нещодавно у Тернопільській області побили та деякий час насильно утримували журналіста відділу розслідувань «Волинь24» Сергія Шаповала та оператора «12 каналу» Романа Харченка. Вони, виконуючі редакційні завдання, проводили розслідування нелегального продажу дизельного пального на підпільних АЗС у Західній Україні. Інцидент трапився на підприємстві «Агро-дружба» у Теребовлянському районі.

Розслідування кримінального провадження за даним фактом перебуває під особистим контролем керівника ГУНП у Тернопільській області Олександра Богомола.

У поліції також повідомили, що від особи, яка побила журналістів, є повідомлення про викрадення представниками медіа пального.

Про це пише «Терен».

– Після прояву агресії директор викликав охорону і сказав, що журналісти викрали у нього 10 літрів пального, та щоб ті не випускали їх, доки не розберуться, – цитує видання слова Богомола.

Якщо слова директора про крадіжку під час розслідування не знайдуть підтвердження і його версія що громадянського затримання злочинців буде спростована, до звинувачення додадуть ще одну статтю – за незаконне позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися