Чому волинянин повідомив про замінування ігрового закладу
Волинь

Чому волинянин повідомив про замінування ігрового закладу

22 листопада 2018, 13:18
0
0
Сподобалось?
0

 55-річний волинянин повідомив про те, що в одному з розважальних закладів селища Ратне відбудеться вибух. На місце події одразу ж виїхали правоохоронці, однак вибухонебезпечних речовин не виявили. До редакції ІА Волинські Новини звернувся «замінувальник» Олександр Шобутович, щоб  пояснити  свій вчинок.

В  ігровому закладі постійно грає його тридцятирічний син, програючи там гроші, тож він просто хотів, щоб заклад закрили.
«Мій тридцятирічний син вже дуже давно грає. Він має трьох дітей, а всі ми сім’єю з  семи чоловік живемо на житловій площі 55 квадратних метрів. Син постійно ходить на ось ці автомати і програє гроші. Я його і забирав звідти, і просто не відпускав, але він все одно продовжує це робити», - каже  чоловік.
Він повідомив про замінування ігрового закладу і одразу ж поліції  підтвердив, що це дзвонив він.  Олександр Шобутович каже,, що  правоохоронці склали на нього протокол і зараз його звинувачують в тому, що він повідомляв, ніби саме він замінував заклад. А  заклад після перерви в два дні  далі продовжує працювати.
« Хоч там і написано, що це «Спорт лото», але ніякого спортлото там немає. Я просто не хочу, щоб повторився випадок десятирічної давності, коли через ігрові автомати повісився хлопчина. Можливо, тут закриють, то до Ковеля хоч буде важче доїжджати», - підсумував волинянин.

Зазначимо, що за фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує від двох до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися