Де зігрітися луцьким безхатченкам
Волинь

Де зігрітися луцьким безхатченкам

7 грудня 2018, 20:15
0
0
Сподобалось?
0

З настанням холодів у Луцьку облаштують пункти обігріву. Про це йдеться в розпорядженні Луцького міського голови.

З метою запобігання випадків переохолодження осіб без місць постійного проживання та інших малозахищених верств населення у період зимових холодів (температура повітря протягом двох діб від –15оС і нижче) у Луцьку працюватимуть пункти обігріву.

Зокрема, стаціонарний пункт обігріву облаштують в приміщенні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Луцька за адресою: вул. Данила Галицького, 18. 

Для забезпечення пункту обігріву продуктами харчування (чай, цукор, бутерброди) та одноразовим посудом залучатимуться суб'єкти господарювання.

Кріи того, у Луцьку розпочав роботу центр нічного перебування для бездомних осіб при благодійному фонді «Переображення». Про це повідомляє прес-служба "Руху Реформації. Волинь".

В  період низької температури він працює без вихідних за адресою: м. Луцьк, вул. Станіславського,15а. Час прийому – з 9.00 до 13.00, час поселення – з 18.00 до 20.00. "Нагадуємо: ночувати в центрі може практично кожен безхатько, який звернеться за допомогою за умови виконання певних правил. Пройти обстеження у протитуберкульозному  та шкірно-венерологічному диспансерах. Направлення на обстеження надає центр нічного перебування. Обстеження є безплатними. Друга умова – на момент нічного перебування людина повинна бути тверезою ", – йдеться у повідомленні.

Центр надає соціально-побутові послуги. У разі необхідності забезпечують одягом, взуттям, разовим харчуванням, послугами перукаря та першою медичною допомогою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися