День депутата на Луцькому автозаводі
Волинь

День депутата на Луцькому автозаводі

23 квітня 2018, 15:00
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні (23 квітня) Луцька  депутати побували  на ДП “Автоскладальний завод № 1” АТ “АК” “Богдан Моторс”, -інформує прес-служба міської ради.

Це своєрідний візит у відповідь на те, що під час останньої сесії Луцької міської ради працівники заводу закликали депутатів купувати тролейбуси виробництва місцевого автозаводу, а не вживані у Швейцарії. Під час сесії звучала інформація, що підприємство використовує комплектуючі матеріали,  виготовлені у Росії. Перевірити, так це чи ні, а також ознайомитися з виробничим процесом й було основним завдання для обранців громади. Директор  підприємства Дмитро Писаний провів екскурсію, також  зауважив, що нині  збирають тролейбуси для міста Кременчуга. На жаль, виробничі потужності підприємства завантажені мінімально.

Також він наголосив, що комплектуючих з Російської Федерації на  виробництво тролейбусів та автобусів у Луцьку не використовують. Він визнав, що у 2017 році ще були окремі запчастини з Росії. А розривати контрактні відносини з підприємствами  країни-агресора розпочали у 2014 році. Проте український виробник не був готовий моментально надати альтернативні запчастини.

У депутатів міської ради виникло ряд запитань, проте  директор підприємства так і не зміг надати чітких відповідей щодо кількості сплачених податків, середньої заробітної плати на підприємстві чи вартості тролейбусів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися