«Діти Небесного Легіону»: донька волинського Героя святкує день народження
Волинь

«Діти Небесного Легіону»: донька волинського Героя святкує день народження

7 березня 2019, 19:50
0
0
Сподобалось?
0

На Волині реалізовується проект «Діти небесного регіону».

Лучанці  Юлі Зелінській  9 березня виповниться  14 років. Вона - донька Зелінського Василя Аркадійовича, солдата- розвідника 51-шої окремої механізованої бригади. 28 серпня 2014 року мав бути вдома поруч з дружиною, святкуючи 10-ту річницю спільного весілля, та відпросився  ще на  день для виконання надважливого завдання. Відпросився у вічність. Василь загинув наступного дня неподалік села Чумаки (урочище Червона Поляна) під час виходу так званим «зеленим коридором» з Іловайська. Його тіло упізнане за  ДНК-експертизою та перепоховане 30 січня 2015 року у с. Липини Луцького р-ну. А двоє його діток і досі до кінця не вірять, що поховали свого татка.

Зараз Юля вже навчається в 8-му класі. З предметів дуже любить англійську мову і фізкультуру. Як і її тато добре грає у футбол і має неабиякі здібності до цієї гри.
Дівчинка також дуже хотіла б спробувати себе у ролі детектива і попрацювати за кордоном. В минулому році завдяки волонтерам їй вдалося побувати у Греції.

Ще одна мрія, яка для неї є більш вагомою, пов'язана з футболом. На запитання, кого з відомих людей вона б хотіла побачити найбільше, Юлія впевнено відповідає – футболістів київського "Динамо". Наразі вивчає додатково польську мову та відвідує басейн.

Юля опікується своїм молодшим братом – Дмитриком, а також з особливою теплотою говорить про свою маму. Алла Олександрівна розповідає, що старається забезпечити сім’ю усім необхідним, однак навіть одягнути дітей нині задоволення не з дешевих, тож буде вдячна за одяг та взуття.

Зробити сюрприз Юлії може кожен, привітавши її з Днем народження. Контактний номер: 0509734484 та 0989481450.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися