Діти трьох волинських шкіл  навчатимуться за допомогою електронних підручників
Волинь

Діти трьох волинських шкіл навчатимуться за допомогою електронних підручників

19 грудня 2018, 21:40
0
0
Сподобалось?
0

«Електронний підручник для загальної середньої школи» -таку назву має експеримент, у якому беруть участь три навчальних заклади Волині. Один із них - Підгайцівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» Луцького району. 19 грудня 2018 року, голова ОДА  Олександр Савченко вручив гімназії сертифікат на отримання комп’ютерного обладнання в рамках експерименту МОН.

 «Сподіваємося, що уже з січня наступного року розпочнеться апробація електронних підручників на базі Підгайцівської школи. Цей проект, без сумніву, дозволить підняти інтерес дітей до навчання, а також розвивати ключові компетентності, внесе в навчальний процес нотки новизни та сучасності, – вважає  вчитель математики Катерина Северенюк, яка була учасником Всеукраїнського воркшопу «Цифрова освітня трансформація: що нового?». Цей захід організовано в рамках «Освітніх днів Майкрософт в Україні».

«Сертифікат, який я сьогодні приніс, вже незабаром дозволить встановити персональний комп’ютер вчителю та придбати планшети 29 учням. Ми виходимо на новий рівень навчання.  Після канікул всіх вас чекає приємна несподіванка», – сказав Олександр Савченко.

Довідково: Експеримент проходитиме у чотири етапи – до серпня 2021 року включно – за участі 4500 учнів, 225 учителів у 50 школах загальної середньої освіти в усіх регіонах України. Відтак, в експериментальних класах створюватиметься цифрове освітнє середовище, компонентами якого будуть: інтерактивний проектор, планшети для учнів, комп’ютер для вчителя, шафи для зарядження планшетів та роутер Wi-Fi.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися