Для бійців з передової продавали підробні бронежилети, які пробиває мисливська зброя
Волинь

Для бійців з передової продавали підробні бронежилети, які пробиває мисливська зброя

19 червня 2014, 12:51
0
0
Сподобалось?
0

Активісти «Правого сектору» викрили махінації людей, які наживаються на війні, а саме продають бронежилети із звичайного заліза, видаючи їх за висококласні бронежилети 5-6 рівня захисту.

На фото можна побачити, що до бронежилету приклеєно підробний паспорт Київського заводу «Тепм-3000», який виготовляє бронежилети, проте захисна пластина відповідного класу замінена на простий обрізаний металевий листок, який може пробити навіть мисливська зброя з відстані 100 метрів.

Зокрема, фальшивки продавали у Львові у спеціалізованому магазині «Штурм». Торгівельний заклад на своєму сайті розмістив відповідне оголошення: «Усім, хто купив бронежилет «Панцир» у магазині «ШТУРМ»! Цей бронежилет є підробкою. Це було з'ясовано учора під час відстрілу. В інтересах слідства ми не могли оголосити цю інформацію раніше. Люди, що поставили нам цю партію, вже затримані і свідчать у відповідних органах. Ведеться слідство. Усім покупцям, хто придбав у нас цього вигляду контрафактну продукцію, просимо звернутися в магазин для повернення товару.

Магазин «Штурм» приносить свої вибачення за це непорозуміння».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися