Для волинських держслужбовців хочуть закупити службове авто
Волинь

Для волинських держслужбовців хочуть закупити службове авто

8 липня 2018, 14:30
0
0
Сподобалось?
0

Головне управління держпродспоживслужби у Волинській області хоче закупити три автівки, загальною вартістю майже мільйон гривень. Як прокоментували у відомстві, це мають бути напіввантажні авто марки Фолькваген. Про це йдеться в сюжеті 12 каналу.

Автомобілі держпродспоживслужби їздитимуть не лише усією областю, а й Україною. Тому вимоги - посилені. Проте, за один не дадуть більше 333 тисяч гривень. Управління ЖКГ Луцькради теж планує придбати машину. Їздити воно має теоритично кращими - міськими шляхами. Проте, хочуть дорожче. За "Шкоду Рапід" 2018 року випуску готові заплатити 450 тисяч гривень. Відповідна пропозиція з’явилася на порталі системи публічних закупівель "Prozorro". Директор департаменту пояснив, що зараз в них є лише "Ланос" 2006 року випуску, який вже наїздив 400 тисяч кілометрів.

Керівниця луцьких муніципалів їздить теж переважно міськими шляхами. Для неї міська влада погодилася купити ще дорожчу автівку. За Рено Дастер заплатили 570 тисяч гривень. На запитання: навіщо таке дороге - від прямої відповіді ухилялась. Рено для муніципалів - не базової комплектації. Кондиціонер, бортовий комп'ютер і шкіряна оббивка сидінь підняли вартість автівки на 150 тисяч гривень.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися