Доба на Волині у снігових заметах: допомога  рятувальників на автошляхах
Волинь

Доба на Волині у снігових заметах: допомога рятувальників на автошляхах

18 грудня 2018, 10:24
0
0
Сподобалось?
0

Протягом 17 грудня співробітники пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС у Волинській області 27 разів виїжджали  для надання допомоги водіям та пасажирам автотранспортних засобів, які потрапили у скрутне становище на автошляхах області. Про це повідомляє прес-служба УДСНС в області.

Зокрема,  рятувальники відбуксирували зі снігового замету карету швидкої медичної допомоги на вулиці Гущанській у  Луцьку, а в Горохівському районі рятувальники вивільнили з снігового замету карету швидкої допомоги та транспортували до неї по бездоріжжю породіллю із села Мирне.

Працівники 3-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Рожище витягнули із кювету поблизу села Копачівка  та відбуксирували на тверду ділянку автошляху рейсовий автобус, що курсував за маршрутом «Луцьк – Турійськ», а також витягнули із кювету у селі Дубище пасажирський автобус «Луцьк – Дубище». У Горохівському районі рятувальники відбуксирували з проїжджої частини 2 пасажирські автобуси, де перебувало 18 осіб, що прямували від райцентру до сіл Миколаїв та Диковини.

Водіям вантажних автомоблів, що опинилися у кюветах або заблокували рух на слизькому автошляху, рятувальники надавали допомогу у містах Рожищі, Ковелі, Нововолинську та в обласному центру, а також в Іваничівському й Горохівському районах. У Ківерцівському районі поблизу села Жабка співробітники ДСНС відбуксирували із кювету та встановили на дорогу вантажний автомобіль з причепом.

Загалом рятувальники вивільнили із снігових заметів 30 автомобілів та надали допомогу 63 громадянам. Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучено 29 одиниць пожежно-рятувальної техніки, задіяно 115 співробітників підрозділів ДСНС.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися