Дуальна система освіти на Волині
Волинь

Дуальна система освіти на Волині

8 лютого 2019, 14:45
0
0
Сподобалось?
0

Уже два роки ПраТ «СКФ Україна» практикує волинських студентів у рамках німецько-українського проекту «Партнерство у сфері професійно-технічної освіти в Україні». Це дало можливість створити нову та потужну модель співпраці. Де  волинські студенти навчаються за дуальною системою професійно-технічної освіти бачив  голова ОДА Олександр Савченко і написав про це на своїй сторінці у Фейсбук.
Генеральний директор ПраТ «СКФ Україна» Володимир Цибульський відзначив, що без поєднання теоретичних знань та практики на виробництві не можна виховати кваліфікованого спеціаліста.

« Останніх два роки ми втілюємо спільний проект з Баварською школою економіки, яка займається організацією дуальної освіти в Німеччині. І ми переконалися, що це дуже ефективна практика. Наразі ми завершили навчання й підготовку однієї групи, а 6 лютого вже набрали іншу, і через два роки чекаємо висококласних спеціалістів.

 «СКФ Україна» є єдиним в Україні виробником роликових конічних підшипників та компонентів до них. На сьогодні підприємство постачає підшипники в країни СНД та Європи, а також в країни Азії та Америки.

Нині одне з основних завдань Уряду – забезпечити функціонування до 50% професійно-технічної освіти за дуальною системою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися