Два дні на Волині перебував Предстоятель ПЦУ Епіфаній
Волинь

Два дні на Волині перебував Предстоятель ПЦУ Епіфаній

10 травня 2019, 16:30
0
0
Сподобалось?
0

9 і 10 травня у Володимирі-Волинському перебував предстоятель ПЦУ  Епіфаній, -повідомляє Буг.

Митрополит  очолив літургію у кафедральному соборі Різдва Христого, провів прес-конференцію для ЗМІ, взяв участь у покладанні квітів до меморіальної дошки загиблим Героям АТО, відвідав  14-ту ОМБр, де освятив капличку на честь святого Володимира.

10-го травня, у день пам’яті преподобного Стефана єпископа Володимир-Волинського, митрополит Епіфаній у співслужінні запрошенного єпископату та духовенства очолив святкову літургію у кафедральному соборі Різдва Христового. Богослужіння відвідало чимало  відомих у місті та області людей.

Хресною ходою від собору  духовенство, представники влади, громадськість пройшли до площі Героїв міста, де поклали квіти до пам’ятника загиблим Героям АТО.

Потім предстоятель ПЦУ Епіфаній, митрополит Симеон та митрополит Михаїл, військові капелани та інші представники духовенства освятили капличку на території 14-ої ОМБр на честь святого Володимира. Для каплички військовим подарували ікону, а також передали копію Томосу. Митрополиту Епіфанію військові вручили подяку та шеврони військового з’єднання.  


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися