Двоє волинян за  квартирні крадіжки  у Нововолинську, втрапили за ґрати
Волинь

Двоє волинян за квартирні крадіжки у Нововолинську, втрапили за ґрати

6 березня 2019, 18:28
0
2
Сподобалось?
2

Володимир-Волинський міський суд призначив покарання двом волинянам за крадіжки  у квартирах нововолинців. 32-річного мешканця Нововолинська та 33-річного жителя  Горохова позбавлено волі на 3 років та 9 місяців та  3 років та 6 місяців відповідно, -повідомляє прес-служба прокуратури області.

Із жовтня 2017 до січня 2018 молодший зловмисник самостійно обікрав чотири квартири та міський клуб  у Нововолинську, поцупивши грошей, побутової техніки та інших цінностей на понад 127 тис. грн.
Разом зі спільником у жовтні-листопаді 2017 року  обікрали ще дві квартири у шахтарському місті, завдавши їхнім власникам майнової шкоди на понад 95 тис. грн.
Список викраденого вражає, адже зловмисники не гребували нічим – від ювелірних виробів і побутової техніки до манікюрних наборів, пляшок з алкоголем, рушників та викруток.
Визнавши обох раніше уже судимих за такі злочини чоловіків винними у вчиненні крадіжок, Володимир-Волинський міський суд призначив їм покарання: молодшому – у виді 3 років та 9 місяців позбавлення волі, старшому – у виді 3 років та 6 місяців позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися