У семи районах Волині перевищений епідпоріг по грипу і ГРВІ
Волинь

У семи районах Волині перевищений епідпоріг по грипу і ГРВІ

5 березня 2018, 12:30
0
0
Сподобалось?
0

За минулий тиждень  епідемічний поріг із захворюваності грипом та ГРВІ в області перевищено на 21,5%. За тиждень захворіло понад 10,7 тисяч осіб,- повідомляє Волинський лабораторний центр.

Така кількість захворілих в області спостерігається на піку епідемічного процесу. Кількість госпіталізованих з ускладненнями «ГРВІ» становить близько 300 осіб на тиждень, з них 73% — діти.

Зареєстровано перевищення епідемічного порогу в 7 районах області: Ківерцівськом, Горохівському, Турійському,  Шацькому районі, Старовижівському, Маневицькому, Любомльському.Вірусологічною лабораторією виявлено циркуляцію вірусу грипу типу В сезонний.

З початку епідемічного сезону проти грипу на Волині вакциновано близько 2900 осіб.

За оперативними даними в області за минулий тиждень зареєстровано випадок захворювання на кір. Захворіла студентка Тернопільского медичного інституту,яка проживає в селищі Мар’янівка Горохівському районі. Вона щеплена згідно з календарем щеплень.

Усього у 2018 році зареєстровано 28 випадків захворювання на кір, майже 71% становлять діти. Завершено проведення протиепідемічних заходів усім’ї ромів в Турійському районі, де на кір перехворіло 10 дітей


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися