Фонд Ігоря Палиці більше не буде будувати футбольні майданчики через їхню бездоглядність
Волинь

Фонд Ігоря Палиці більше не буде будувати футбольні майданчики через їхню бездоглядність

5 травня 2018, 20:22
0
1
Сподобалось?
1

Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олександр Товстенюк дав розпорядження припинити проект «Футбольне поле в кожну луцьку школу», який успішно реалізовується з 2013 року. Облаштовано 21 спортивний майданчик зі штучними футбольними полями. Цьогоріч, у рамках проекту, планувалося оновити вже існуюче футбольне у школі №4, та встановити поля у школах №21 і №24. Ні для кого не секрет, що у вільний від навчального процесу час встановлені футбольні поля здаються в оренду. Цей механізм ніхто не осуджує, адже виручені з бажаючих пограти у футбол кошти можна і треба було б вкладати у підтримання побудованих майданчиків. Проте так відбувається далеко не скрізь.

Припинити фінансування проекту у фонді вирішили через те, що, з одного боку, на майданчиках постійно вчиняються акти вандалізму, а з іншого – утримувачі не приділяють достатньої уваги збереженню спортмайданчиків. Формально останньою краплею для такого рішення стала ситуація з Луцький правознавчим ліцеєм з посиленою фізичною підготовкою, що на вулиці Дубнівській.

«Невідомі понищили міні-футбольне поле зі штучним покриттям, яке три роки тому встановив Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Вражає й бездіяльність адміністрації школи та директора Анатолія Дудича, які не забезпечили належного зберігання майна. Адже характер руйнувань вказує на те, що вандали нищили впродовж тривалого часу», - йдеться у повідомленні на сайті фонду «Тільки разом».

Там наголосили, раз лучани не цінують, те що для них зроблено, кошти, які їх планували витрати на облаштування футбольних полів, будуть направлені на інші проекти.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися