Футболістка з Волині –учасниця  Євро-2019
Волинь

Футболістка з Волині –учасниця Євро-2019

14 лютого 2019, 19:40
0
0
Сподобалось?
0

Жіноча збірна України вирушила до Португалії, де візьме участь у Фіналі Чотирьох чемпіонату Європи серед жіночих команд. У складі збірної- Юлія Дударчук – уродженка села Мельники, колишня вихованка Шацької ДЮСШ, срібна призерка чемпіонату світу з футзалу,- повідомляє прес-служба Асоціації футзалу України.

Перший матч у рамках 1/2 фіналу Євро-2019 жіноча збірна України проведе 15 лютого проти Португалії. Пряма трансляція поєдинку буде доступна на телеканалі “XSPORT”. Початок о 23:40.

Про  Юлю: дівчина  на рівні з хлопцями брала участь у районних, потім обласних змаганнях з футзалу (футбол на маленькому полі, а у команді п’ятеро гравців). Згодом виступала за область на всеукраїнських чемпіонатах. А потім, за порадою тренера, поїхала навчатися у спортивний інтернат у Полтаву. У 16 років Юля стала кандидатом у майстри спорту. Грала на позиції форварда у жіночій футбольній команді “Ніка”, яка є десятикратним чемпіоном України, володарем кубка світу серед клубних команд, срібним призером Міжнародного турніру з футзалу серед жіночих студентських команд. Дівчину помітили і запросили грати за збірну України з футзалу. Вона добре показала себе у товариських матчах з Італією та Росією. А у грі зі збірною Словаччини забила три голи.

“Без цієї гри я не уявляю свого життя. І після закінчення Полтавського національного педагогічного університету планую бути тренером, бо й далі бачу себе лише у футболі. Моїм кумиром є Зузана Лайт. Я вболіваю за жіночий “Манчестер Сіті” і сподіваюсь, що колись у жіночого футболу буде стільки ж фанатів, як і у чоловічого”, – зізнається наша землячка.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися