Гаряча лінія Волинської ОДА: можна повідомляти  про  все незаконне
Волинь

Гаряча лінія Волинської ОДА: можна повідомляти про все незаконне

16 липня 2018, 13:15
0
0
Сподобалось?
0

В облдержадміністрації запрацювала гаряча лінія щодо виявлення випадків незаконної та протиправної діяльності суб’єктів господарювання. Таке доручення дав голова облдержадміністрації Олександр Савченко під час оперативної наради сьогодні , 10 липня, -повідомляє прес-служба ОДА.

« Таким чином ми визначимо рейтинг бізнесменів, якими незадоволені волиняни, та законними методами вплинемо на їх роботу. Тобто треба покарати тих, кого хоче покарати народ, - зазначив Савченко.

Зокрема, на гарячу лінію просять заявляти про незаконне володіння земельними ділянками, незаконною торгівлею підакцизними товарами, несанкціоновану роботу точок грального бізнесу.

Як зазначила начальник головного управління ДФС в області Світлана Савчук, органами ДФС у І півріччі проведено 126 перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють торгівлю підакцизними товарами (алкоголь та тютюн), як у роздріб, так і оптом. Виявлено вже 251 порушення чинного законодавства, в тому числі: 49 фактів торгівлі без ліцензії, 70 фактів продажу алкоголю за цінами нижчими від мінімально встановлених, 26 фактів зберігання та реалізації продукції немаркованими марками встановленого зразка, 7 фактів продажу продукції особам, які не досягли 18-ти річного віку та ін..

До порушників законодавства застосовано фінансові санкції на суму 2,2 млн грн. За результатами перевірок до місцевих бюджетів області вже надійшло 1,5 млн штрафних санкцій. Припинено діяльність трьох підпільних цехів з виробництва фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися