Голова волинського обласного осередку партії Гриценка йде з політсили через регіоналів
Волинь

Голова волинського обласного осередку партії Гриценка йде з політсили через регіоналів

12 лютого 2019, 10:11
1
0
Сподобалось?
0

Понад три роки волинський партійний осередок політсили Анатолія Гриценка «Громадянська позиція» очолював самооборонівець з Луцька Сергій Чуріков. Певний час він не лише керував, а й, фактично, утримував обласну парторганізацію. Вчора Сергій Чуріков заявиве, що йде з політики. Причиною виходу з партії він назвав призначення Івана Смітюха (колишнього депутата від Партії регіонів у Волинській обласній раді й брата одірзного регіонала Григорія Смітюха, який на антимайдані закликав на допомогу Путіна) довіреною особою Анатолія Гриценко в 21 окрузі у нас на Волині.

«І хоч я прямо не причетний до такого призначення (мені б у страшному сні таке б не приснилось), не можу після цього залишатись головою партійної організації в області. Змирившись з таким, я б не міг гуляти Інституцькою, не міг би дивитись в очі хлопцям і дівчатам з якими ми ризикували взимку 2013-2014. Є й раціональна частина – таке призначення наносить значну репутаційну шкоду партії та кандидату, як в області так і в Україні, обмежує можливості об’єднатись з демократичними силами/кандидатами», – написав Сергій Чуріков на своїй сторінці у «Фейсбуку».

Відзначимо, інформація про те, що колишні регіонали долучилися до фінансування «Громадянської позиції» на Волині з’явилися ще на початку року.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Олександр
    Олександр

    Щоб так вчиняли всі політики, особливо наближені до влади, ми б просувалися вперед, а не бовталися у цьому корумпованому болоті

    17 лютого 2019, 09:56
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися