Інфекціоністи України зібралися у Луцьку для обміну досвідом
Волинь

Інфекціоністи України зібралися у Луцьку для обміну досвідом

17 травня 2018, 15:15
0
0
Сподобалось?
0

Про кров'яні інфекції як загальнодержавну проблему йдеться   на  науково- практичній конференції у Луцьку. Щорічно їх організовує  Всеукраїнська Асоціація інфекціоністів, аби обговорити роль і місце інфекціоністів в умовах реформування медичної галузі. У форумі взяли участь 127 лікарів та науковців з 22 областей України, -повідомляє прес-служба міської ради.

 За офіційною статистикою в Україні інфекційні захворювання щороку збільшуються на 18%. Крім того, сьогодні так і не визначено, якою буде співпраця медиків з початковою ланкою і як налагодити співпрацю з сімейними лікарями. Впродовж двох днів лікарі та науковці під час пленарних засідань спілкуватимуться про сучасні тенденції в діагностиці та лікуванні гельмінтозів, гепатитів, малярії, кору, хвороби Лайма та інших інфекційних захворювань. На завершення всеукраїнської конференції усі учасники отримають відповідний сертифікат та підготують спільний проект рішення щодо подальшого розвитку інфекційної служби в Україні.

До слова, цього року на ремонт приміщення Волинська обласна інфекційна лікарня отримає 40 мільйонів гривень з бюджетів усіх рівнів.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися