Камінь-Каширські лісівники створили самшитовий тризуб
Волинь

Камінь-Каширські лісівники створили самшитовий тризуб

16 липня 2018, 09:29
0
0
Сподобалось?
0

Родзинкою ландшафтного проекту ДП «Камінь-Каширське ЛГ»  став самшит, висаджений у формі Тризуба, вільні зони якого засипані дрібною галькою у патріотичних тонах, -повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.  

Щоб усе це утримувати в належному стані, було запроектовано і зроблено крапельний полив. Цікаво, що крім крапельного, тут створено також регульований дощовий полив. Завдяки датчику дощу через комп’ютерну систему регулюється подача води – двічі на день полив вмикається автоматично. Усе це у доглянутому стані утримують самі лісівники. І це також вимагає часу та  сил. Проте, каже директор підприємства В’ячеслав Кузьмич, воно того вартує.

Саджанці в основному лісівники купували у державному підприємстві «Волинський лісовий селекційно-насінневий центр», що в Гаразджі Луцького р-ну. А самшит привезли із базисного розсадника, що діє при ДП «Ратнівське ЛМГ».

Щоб усю цю зелену красу наситити інформаційно, лісівники зробили і встановили стенди. Зокрема тепер кожен, хто відвідає лісгосп, може ознайомитися з паспортом підприємства, побачити, якими працівниками тут найбільше пишаються та хто свого часу очолював підприємство.  

У планах лісівників – провести озеленення прилеглих територій усіх лісництв. Тож найближчим часом лісівники планують здивувати камінь-каширців ландшафтними проектами біля адмінбудівель Пнівненського та Карпилівського лісництв, де нині триває ремонт контори та проводиться благоустрій територій.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися