Колишній керівник волинської «Самопомочі» в обласній раді перебіг до «Укропу»
Волинь

Колишній керівник волинської «Самопомочі» в обласній раді перебіг до «Укропу»

4 квітня 2018, 14:15
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні фракція «Укропу», найбільша у Волинській обласній раді, поповнилася ще двома депутатами. Головною подією стало приєднання до діючої у Волиньраді більшості колишнього голови обласної організації об’єднання «Самопоміч» Михайла Імберовського. Кількома місяцями раніше від вийшов з однойменної фракції Волинській обласній раді, яку й очолював.

Своє рішення пан Михайло спробував аргументувати чималим дописом у «Фейсбуку». Там він розповів про внутрішній конфлікт у фракції «Сампопомочі» в обласній раді, та не можливістю у таких умовах гідно служити громаді. Однак більшість користувачів соцмережі, які залишили свої коментарі під постом депутата, все-таки поставилися негативно до його кроку, багато хто пропонує Михайлові Імберовському добровільно скласти мандат.

Ще одним новим штиком «Укропу» став екс-регіонал Володимир Дибель, який потрапив до головного представницького органу Волині за списками партії «Наш край». До речі, внаслідок виходу депутата, фракція «Нашого краю» у Волинській обласній раді перестала існувати.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися