Колишній нардеп-регіонал з Волині шукає роботу
Волинь

Колишній нардеп-регіонал з Волині шукає роботу

25 травня 2019, 09:46
0
0
Сподобалось?
0

Колишній нардеп від Волині, член «Партії регіонів» Анатолій Горбатюк інтенсивно взявся за пошук роботи.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Подаємо його допис без змін:

«Був молодим і енергійним, казали попрацюй, наберись досвіду, на посади потрібні старші і досвічені. Став старшим і досвіченим, кажуть, що потрібні молоді і енергійні. За своє життя набрався великого досвіду - не красти, не брехати, не обіцяти, не розводити і не кидати, не бути корупціонером і олігархом.

Маю педагогічну, юридичну і економічну вищу освіту, найвищі ранги і категорії державної служби, державні і церковні ордени, медалі, відзнаки і нагороди, спортивні досягнення і різні всеукраїнські та обласні чемпіонські результати, знаю і вмію працювати в полі, саду, по сільській господарці, на будівництві, можу копати, сапати і годинами сидіти в соцмережах.

Роботу виконую якісно і результативно,(за гідну зарплату) лінивих і "шлангів" не люблю - їх ганяю.....Одна проблема сьогодні в державі і суспільстві - таким як я, чомусь всі бояться пропонувати роботу, кажуть багато знаєш, не там був, не так думаєш і займаєш позицію...А в мене була, є і буде державницька, проукраїнська, жорстка позиція і завжди та скрізь - я українець і активний громадянин України. Я не втечу з Волині і України, робімо Європу за місцем нашого проживання....ШУКАЮ РОБОТУ!».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися