Команда «ВолиньPost» здобула перемогу в журналістському турнірі з боулінгу
Волинь

Команда «ВолиньPost» здобула перемогу в журналістському турнірі з боулінгу

8 червня 2018, 15:56
0
0
Сподобалось?
0

З нагоди Дня журналіста, працівники відділу інформаційної політики облдержадміністрації запросили представників засобів масової інформації області на змагання із боулінгу. Зголосилися 11 команд: ІА «Перший», продакшн-студія «Правда PRO», Волинь24, ІА «Конкурент», ток-шоу «Протилежний погляд», Район.in.ua, ВолиньПост, газета «Твій вибір», 12 канал, Українське радіо Луцьк філії ПАТ «НСТУ» «Волинської регіональної дирекції» та відділ інформаційної політики ОДА.

Команди складалися з 4 осіб, мінімум двоє з яких були дівчата. За результатами трьох ігор і визначили переможців та найкращих гравців, яких нагородив голова ОДА Олександр Савченко.

Як повідомляє відділ інформаційної політики, кращими гравцями чемпіонату стали представник команди «Волинь24» - Святослав Лесюк та учасниця від команди «ВІП ОДА» - Наталія Слупачик. Вони отримали сертифікати на безкоштовну гру в боулінг від Страйк Сіті.

1 місце та ноутбук дісталися команді «ВолиньПосту» у складі: Юрій Сковорода, Дмитро Пушка, Василина Боруцька та Іванна Рудишин.
2 місце та лазерний принтер виборола команда «12 каналу»: Сашко Бугаєнко, Костянтин Яворський, Наталія Левчук та Тетяна Холод.
3 місце та подарункову кеглю здобула команда «ВІП ОДА»: Каріна Мариневич, Наталія Слупачик, Катерина Павлова та Ігор Куліков.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися