Команда волинських медиків тепер відома і в Польщі
Волинь

Команда волинських медиків тепер відома і в Польщі

17 вересня 2018, 17:45
0
0
Сподобалось?
0

Волинська бригада екстреної медичної допомоги гідно  представила  Україну на ХVІІ Чемпіонаті надзвичайних медичних служб у м. Ольштин (Республіка Польща). Про це  йдеться на сторінці  обласного  центру ЕМД у Фейсбук.
Тривав Чемпіонат три дні,  одне із восьми конкурсних завдань було нічне.
Завдання для команд були поставлені дуже реалістично: це і ДТП з постраждалими, і весілля, де гості отруїлися етиловим спиртом(алкоголем), та ще з десяток осіб звернулися за медичною допомогою з різними діагнозами, і порятунок немовляти, якому стороннє тіло потрапило в дихальні шляхи, і медичне сортування при ДТП, де виявилося 17 потерпілих, і дитина з опіками, і удар блискавкою, - йдеться у повідомленні. Та не зважаючи на складність завдань та незнайому місцевість,  волинська команда чудово орієнтувалась як містом, так і його околицями, швидко доїжджала до місця виклику, а це відстань до 30 км, якісно справлялась із поставленими конкурсними завданнями.
« Польські медики підходили до нашої команди, висловлювали слова захоплення, вдячності, навіть замовили пісенні вітання українською мовою! Не оминули увагою нашу команду і представники польських ЗМІ. Отже, наша зіркова команда у складі: Наталії Колядюк, Олесі Прач, Сергія Проця та Романа Романюка тепер відома і у Польщі»- пишуть медики.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися