Корпорація «Богдан» готова постачати  електробуси для українських автопарків
Волинь

Корпорація «Богдан» готова постачати електробуси для українських автопарків

21 грудня 2018, 21:07
0
0
Сподобалось?
0

Корпорація «Богдан» має досвід виробництва сучасних електробусів для європейських міст та готова постачати її для українських автопарків. Про це заявляють у прес-службі компанії.

 «Електробуси виробництва «Богдан» наразі курсують у Чехії та Польщі.  У листопаді 2018 року «Богдан» представив першу українську електровантажівку, виготовлену  для данської компанії Banke Electromotive. Вона відповідає сучасним технічним стандартам і виготовлена згідно з європейськими екологічними нормами. Уже заплановано її серійний випуск на потужностях луцького ДП «Автоскладальний завод №1» у рамках масштабного контракту», - йдеться в повідомленні.

 У корпорації наголошують, що екологічний транспорт – перспективна для України ніша, яку на теренах держави першим зайняв саме «Богдан». У майбутньому дотримання екологічних стандартів стане визначальним для розвитку системи міських перевезень. Водночас, зазначають у «Богдані» український виробник вже має пропозиції для потенційних ринків і готовий приєднатися до модернізації автопарків «зеленим» громадським транспортом.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися