Кошти для маленького Станіслава зібрали на шоу «Битва талантів» у Володимирі-Волинському
Волинь

Кошти для маленького Станіслава зібрали на шоу «Битва талантів» у Володимирі-Волинському

19 березня 2018, 12:15
0
0
Сподобалось?
0

Цей малюк потребує постійного догляду і допомоги. Важка недуга, яка увібрала у себе кілька діагнозів, позбавила маленького Станіславчика Божка жити повноцінним життям. Мати витрачає на лікування майже усі кошти, але цього недостатньо, -пише Володимир media.

Cім’я виховує ще двійко діточок. Наразі дитина потребує обладнання, oj дозволить розблоковувати дихальні шляхи, і яке вкрай необхідне для підтримки життєдіяльності.

Про проблеми Станіслава дізнався депутат міської ради Максим Клим’юк. Під час проведення шоу “Битва талантів” він звернувся до глядачів з проханням допомогти коштами для придбання медичного відсмоктувача для хлопчика. А оскільки вхід був вільним, запропонував зробити благодійні внески у скриньки, які при вході тримали волонтери.

Люди не залишились байдужими. 4 тисячі, які вдалося зібрати, плюс тисяча – від учасників- переможців стала суттєвою допомогою. І протягом найближчих днів обладнання буде у цього маленького хлопчика.

До слова:Шоу «Битва талантів» зібрало на сцені районного будинку культури двадцять шість учасників, які дивували глядачів співом, танцями, віршами та математичними здібностями.У  ньому взяли участь гості з Рівного, Луцька, Турійська, Іванич.

 Усі переможці отримали призи – путівки від туристичної агенції «Море турів», яка виступила одним зі спонсорів заходу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися