Ковель відзначив свій день народження
Волинь

Ковель відзначив свій день народження

2 липня 2018, 10:08
0
0
Сподобалось?
0

Минулої неділі (1 липня) Ковель відсвяткував  День народження і  500-річчя надання йому Магдебурзького права. Дійство відбувалося на новій  парковій сцені, яку урочисто відкрили,-повідомляє Про Ковель.

Сцену  розпочали зводили ще близько двох роківтому, із жовтня 2016. За цей час на будівництво культурного об’єкта з міського бюджету витратили майже чотири з половиною мільйони гривень. Кілька разів офіційне відкриття переносили, оскільки будівельники не вкладалися у терміни здачі в експлуатацію. І лише тепер центральна сцена міста готова до використання. 

На ній відбулася  церемонія нагородження переможців та лауреатів міського конкурсу-виставки дитячого малюнку «Ковель у серці моїм», присвяченого 500-річчю наданню Ковелю Магдебурзького права. У художньому вернісажі взяло участь 107 учасників, які представили 117 робіт, з них – 25 стали переможцями у різних вікових групах і стільки ж отримали заохочувальні відзнаки. До них приєдналися й викладачі, які готували своїх учнів до конкурсу. А опісля, не зважаючи на дощ, центральну сцену Ковеля заполонили творчі колективи міста і державний академічний Волинський народний хор. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися