Ковельчанам відшкодовуватимуть вартість користування телефоном
Волинь

Ковельчанам відшкодовуватимуть вартість користування телефоном

27 лютого 2018, 19:22
0
0
Сподобалось?
0

У Ковелі пільговикам виплачуватимуть матеріальну допомогу, аби відшкодувати вартість отриманих телекомунікаційних послуг.

Про це повідомляють на сайті Ковельської міської ради.

Зважаючи на те, що у Законі про Державний бюджет України на 2018 рік кошти на відшкодування пільг за послуги зв'язку не були передбачені, міська влада взяла на себе ці фінансові зобов'язання.

Сьогодні пріоритетним напрямком забезпечення державою соціального захисту громадян є перехід від традиційних методів надання пільг на монетизацію. 

Програмою соціального захисту окремих категорій мешканців міста Ковеля на 2018 рік, яка затверджена рішенням Ковельської міської ради від 21.12.2017 року № 32/8, передбачено виплату матеріальної допомоги для відшкодування вартості телекомунікаційних послуг, наданих пільговим категоріям населення.

Відповідним рішенням також затверджено Порядок її надання за рахунок коштів місцевого бюджету. Він поширюється на зареєстрованих в місті (крім внутрішньо переміщених) осіб, яким відповідно до законодавства України передбачено пільги з оплати послуг зв’язку. 

Особа, яка претендує на отримання компенсації, має подати до управління соціального захисту населення відповідну заяву. Сюди також додається розрахунок на оплату послуг та квитанція про їх оплату. 

Відшкодування може бути здійснено в межах бюджетного року, але не пізніше, ніж за 6 місяців, що передують зверненню.

За більш детальною інформацією просимо звертатись до управління соціального захисту населення за адресою: вул. Незалежності, 148, ІІ поверх, кабінет № 15, або за тел. 5-30-34.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися