Ковельчанка попереджає про шахраїв
Волинь

Ковельчанка попереджає про шахраїв

24 березня 2018, 23:29
0
0
Сподобалось?
0

Ковельчанка Оксана Друзд з чоловіком натрапили на шахраїв на відомому сайті «OLX».

«Ми з чоловіком шукаємо квартиру на довготривалий термін і попали на оголошення на олх квартира район привокзалки. Зателефонували по номеру +380688781957, підняла трубку дівчина, досить приємний голос, все гарно, розказала, домовились про зустріч сьогодні з 13-14 дня, щоб домовитись про заселення», – написала жінка на сторінці «Ковель Life» у Фейсбук.

Однак, жінка по ту сторону телефону повідомила парі, що на дану квартиру є ще претинденти і запропонувала переказати завдаток на свій розсуд. «Я перепиталась чи достатньо буде 500 грн і номер карти...відразу карти мені вона не сказала, типу будете біля термінала перетелефонуєте, тоді скажемо», – додає вона.

Тоді пара вирішила перерахувати гроші через «Приват24» і шахрайка вказала їм номер телефону +380964765482, зумовлюючи, що вона зможе «вивести» гроші на пошті і попросила після перерахування грошей зателефонувати їй.

«Так і сталось. Скінули, відзвонились, домовились про зустріч...ми телефонуємо, поза зоною..а номер на який скідали грн не є дійсним.....чесно в шоці...», – розповіла ошукана жінка.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися