Ковельські атовці не можуть добитися землі
Волинь

Ковельські атовці не можуть добитися землі

19 червня 2018, 17:15
0
0
Сподобалось?
0

Учасники бойових дій військової частини А2042 звернулися до депутатів облради, щоб змінити генеральний план забудови колишнього військового містечка на вул. В. Кияна у м. Ковелі для того, щоб частину  території передали під індивідуальну житлову забудову учасникам АТО.
Питання вкотре розглядала тимчасова контрольна комісія обласної ради з питань земельних відносин, -повідомляє прес-служба облради.

  Голова ініціативної групи атовець Дмитро Качмар  заявив,  що в місті залізничників не вирішується питання забезпечення  житлом військовослужбовців.  Між тим, на території колишнього військового містечка № 19  буде будуватися   п’ять багатоповерхових будинків. Атовці  не проти отримати квартири в цих будинках, однак, їм їх не обіцяють.
Депутат Святослав Кравчук зауважив, що   ніяких важелів впливу на ковельських депутатів і міського голову Олега Кіндера депутати облради не мають. Втім, комісія не вперше стикається з подібнгими проблемами. Голова комісії Володимир Кучер вважає, що причина в тому, що ковельський міський голова ділить атовців "на своїх і на чужих". За пропозицією депутата  Ігоря Леха комісія вирішила звернутися до влади Ковеля з проханням подбати про забезпечення військовослужбовців житлом. Разом з тим, питання виноситиметься на сесію обласної ради, де депутатам буде запропоновано підтримати відповідне звернення до влади міста залізничників.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися