Ковельський стадіон «Локомотив»-серед спільних проектів програми сусідства «Польща-Білорусь-Україна»
Волинь

Ковельський стадіон «Локомотив»-серед спільних проектів програми сусідства «Польща-Білорусь-Україна»

18 вересня 2018, 15:50
0
1
Сподобалось?
1

У Ковелі розпочато реалізацію одного спільного проекту у рамках програми транскордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020» разом з однойменним польським Щучиним.  Торік з цього приводу уклали  тристоронню угоду, а нещодавно  офіційна делегація Ковеля на міжнародному бізнес-форумі “Єврорегіон “Неман-2018”, що проходив у місті Гродно (Республіка Білорусь), уклала угоду  про співпрацю між містом Ковелем та Щучинським районним виконавчим комітетом ), - повідомляє сайт Ковельської міської ради.
Проект передбачає будівництво на основі існуючих спортивних об’єктів спеціальних культурних центрів. У Ковелі  він з’явиться на базі стадіону «Локомотив». Тут зможуть реалізовувати свої творчі здібності та розвивати фізичні можливості ковельчани різних вікових категорій.
  Його фінансове забезпечення – 2 мільйони 351 тисяча євро, з яких Ковель отримає 912 тисяч 771 євро. Десять відсотків від виділеної для нашого міста суми мають  передбачити у місцевому бюджеті. Цих коштів недостатньо для такого масштабного будівництва. Народний депутат Степан Івахів пообіцяв клопотаня, аби для Ковеля виділили кошти на цей об’єкт з державного бюджету.
Уже оголосили про проведення перших відкритих торгів щодо реконструкції стадіону «Локомотив». Замовник - виконавчий комітет Ковельської міської ради. Кінцевий термін  подання тендерних пропозицій від учасників - 3 жовтня. Термін виконання робіт: початок- 1 листопада 2018 року, завершення — 1 вересня 2020 року. У трьох містах — українському, білоруському та польському будівництво має відбуватись одночасно.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися