Крадений ліс на Волині вже возять легковиками
Волинь

Крадений ліс на Волині вже возять легковиками

28 березня 2018, 12:10
0
0
Сподобалось?
0

Невідомі особи на двох автомобілях з єврономерами намагалися забрати дубові колодки, зрізані напередодні. У цьому їм завадили працівники лісової охорони і правоохоронці, -повідомляє прес-служба  ВОУЛМГ.

Під час обходу майстер лісу Мощаницького лісництва ДП «Ківерцівське ЛГ» виявив самовільну порубку дубів. Працівники лісової охорони провели розслідування і виявили деревину цінної породи на території одного із занедбаних приватних обійсть с. Ставок Ківерцівського р-ну.Про факт повідомили працівників правоохоронних органів.

За деякий час на місце прибули два автомобілі на єврономерах. Невідомі особи намагались перешкодити діям лісоохоронців та, забрати дубові колодки. Завдяки злагодженій роботі лісової охорони та правоохоронців цього вдалося не допустити.За фактом тривають слідчі дії. Деревина та автомобілі вилучені.

Варто зазначити, що цього року це вже 4-й факт, коли лісопорушники-дубокради затримуються лісовою охороною Мощаницького лісництва і матеріали справи передаються у правоохоронні органи. Як правило, лісопорушники для крадіжки деревини в основному використовують автомобілі з іноземною реєстрацією. Це створює перешкоди для ідентифікації особи, яка знаходиться за кермом та, можливо, причетна до скоєння злочину. Крім того, крадена деревина  вже перевозиться не вантажними автомобілями, а звичайними легковими. Вони не виділяються із загального потоку автотранспорту та не викликають особливої підозри.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися