Куди на Волині спрямують зекономлені кошти державної субвенції , щоб не пропали
Волинь

Куди на Волині спрямують зекономлені кошти державної субвенції , щоб не пропали

14 листопада 2018, 13:15
0
0
Сподобалось?
0

На Волині освоєно 59, 5 % з отриманих понад 106 мільйонів коштів субвенції з державного бюджету на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.  Про це інформує прес-служба ОДА.

За словами заступника голови облдержадміністрації Сергія Кошарука в області  реалізують 159 проектів. Серед лідерів виконання робіт: Литовезька ОТГ Іваничівського району (91,8 %), Турійська ОТГ Турійського району (96 %), Голобська ОТГ Ковельського району (95,8 %), Смолигівська ОТГ Луцького району (100 %) та Шацька ОТГ Шацького району (100 %). Зважаючи на те, що кошти не перехідні, спеціально створена комісія при ОДА розглядає інші подані заявки  і якщо їх схвалять в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, це буде  підставою для отримання громадою коштів для виконання визначених робіт.

«В ОДА  додатково надійшли вісім проектних заявок від чотирьох об’єднаних територіальних громад на проекти, що планують реалізувати в 2018 році за рахунок коштів цієї субвенції. Це Любомльська, Забродівська, Сераховичівська та Городищенська ОТГ, – повідомив Сергій Кошарук. 

Зокрема, в Любомильській ОТГ за 61 тис. грн планують придбати комплектуючі до мінітрактора, який придбали за рахунок державної субвенції.

В Городищенській ОТГ виготовлять проектно-кошторисну документацію на ремонт шатрової покрівлі будинку культури в с. Угринів. На це витратять 13 тис. 774 грн.

Що ж стосується Сераховичівської сільської ради Старовижівського району, то за зекономлених 140 тис. грн тут проведуть вуличне освітлення. Усі ці пропозиції схвалили члени комісії.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися