Купальське свято в Згоранах
Волинь

Купальське свято в Згоранах

7 липня 2018, 14:33
0
0
Сподобалось?
0

На свято Івана Купала у Згорани Любомльського району  з’їхалося чимало гостей з навколишніх сіл,  місцеві художні коллектив та  імениті гості з інших міст Волині і навіть з Києва, -повідомляє Кордон.

Ведучими свята були учасники проекту “Ліга сміху” — команда “Замок Любарта” з Луцька. Глядачів тішили: згоранські колективи “Водограй” і “Бабулі”, юні місцеві виконавці Олександра Омельченко та Богдан Лукашук, команда КВК “Драйв” Згоранської школи, головненський колектив “Соколи”, вишнівський “Вишневий цвіт”, гущанська “Опалинка”, колектив “Любава” з Любомля. Відбулася також традиційна лотерея, де в якості головного призу був велосипед. Його власником став юний Роман Бурносов з села Скулин Ковельського району, який разом з бабусею та дідусем завітав у Згорани погостювати у знайомих. Чудові блюзові композиції подарувала глядачам учасниця проекту «Голос країни» Марія Хурсенко.

Лише по телевізору бачили згоранні  народного артиста України Павла Зіброва. Тепер змогли у своєму селі почути відомі його хіти “Хрещатик”, “Білий цвіт на калині”, “Мертві бджоли не гудуть”, “Викраду”, “Женщина любимая”, “День народження». Потім на березі чудового озера спалахнуло велетенське купальське вогнище.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися