Київські моделі привезли подарунки у Луцький будинок дитини
Волинь

Київські моделі привезли подарунки у Луцький будинок дитини

5 квітня 2018, 12:22
0
0
Сподобалось?
0

Напередодні Великодня до Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини завітали незвичайні благодійники. Високі стрункі дівчата-моделі подолали сотні кілометрів з Кива до Луцька, щоб крихітки відчули радість спілкування та отримали багато подарунків.

Організувала цю акцію директор школи із села Жиричі Ратнівського району Оксана Горох. Кілька років тому вона брала участь в телевізійному проекті «Панянк-селянка», де потоваришувала з Анною Гомоновою. Після закінчення зйомок дівчата й далі підтримували дружбу. Оксана пішла педагогічною стежкою, Аня ж вибрала модельний бізнес. Вона є генеральним директором європейського конкурсу краси, який цього року проходитиме у Ризі (Латвія). Аня з подругами-моделями підтримують Міжнародний проект «Усі разом ми зробимо світ кращим». Вони відвідують дитячі будинки та привозять продукти, речі, необхідні вихованцям. Знаючи про це, Оксана Олександрівна ініціювала такий візит й на Волинь.

– Ми вперше у Луцьку, – каже Аня Гомонова. – Це гарне затишне містечко. Приємно вражені умовами, у яких тут проживають дітки. Повірте, ми багато бачили дитячих будинків, і цей – один з кращих.

Семеро столичних моделей, які ніби зійшли з обкладинок глянцевих журналів, бавилися з хлопчиками  і дівчаткам, пригощали фруктами та печивом і не могли стримати сліз, усвідомлюючи, як важко їм без материнської уваги. Маючи власних діток, які забезпечені усім необхідним, вони хочуть хоч краплинку любові та матеріальних благ передати й цим малюкам. Однією з наймолодших вихованців закладу є Владислава. Вона народилася недоношеною. Батьки написали заяву, що «у зв’язку зі складними матеріальними умовами не мають змоги її виховувати». Тому рік її няньчитимуть у дитбудинку. Спеціалізоване харчування для крихітки дуже дороге, тож моделі привезли його цілий ящик. Окрім того, підгузки, розвиваючі іграшки та книжки для логопедів, посуд, фрукти, солодощі. Ефектна білявка Світлана Петрук придбала для закладу пральну машинку. Долучився до благодійної акції й педагогічний колектив Жиричівської школи, а виховані місцевого дитячого садочка передали своїм одноліткам яскравий плакат.

Заступник головного лікаря з медичної частини обласного спеціалізованого будинку дитини Тетяна Віговська розповіла, що зараз у них перебуває 26 діток від народження до чотирьох рочків. Усі мають проблеми зі здоров’ям.

– Оскільки у квітні виповнюється сторіччя з початку діяльності Товариства Червоного Хреста, то на території України проводиться місячник «100 років милосердя». Цю благодійну акцію ми приурочили до цієї дати, – розповідає  Тетяна Володимирівна. – Дуже добре, що відгукуються добрі люди і допомагають нам, бо державного фінансування не вистачає. Ми дякуємо столичним красуням, що приїхали до наших діток і дали їм не просто подарунки, а частинку своєї душі та любові.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися