«Лісапетний батальйон» у Луцьку долучився до збору коштів  на будівництво храму у Волновасі
Волинь

«Лісапетний батальйон» у Луцьку долучився до збору коштів на будівництво храму у Волновасі

3 лютого 2019, 12:56
0
0
Сподобалось?
0

Понад 200 тисяч гривень отримали у Луцьку від продажу квитків на концерт відомого в Україні гурту «Лісапетний батальйон». Ці кошти передадуть на  завершення будівництва храму святого Миколая Чудотворця у Волновасі, -пише Конкурент.

Колектив «Лісапетний батальйон» приїхав до Луцька з Хмельниччини, аби долучитися до збору коштів для цього храму.   Концерт розпочав волинський чоловічий ансамбль народної музики «Терлич». Одну з пісень вони присвятили усім матерям, сини яких загинули, захищаючи Україну, і матерям, сини, яких зараз захищають цілісність нашої держави.

У залі були присутні родини і, зокрема, матері волинських і рівненських героїв, які загинули у Волновасі. Їм вручили квіти від учасників концерту. Концерт відвідали і солдати, які знаходяться на лікуванні у госпіталі інвалідів війни в Луцьку.

З аукціону солістка гурту Наталія Фаліон продала два диски з піснями «Лісапетного батальйону» по тисячі гривень і один її диск купив за три тисячі гривень ректор ЛНТУ Перто Савчук. Ці кошти також будуть передані на будівництво храму у Волновасі.

Керівник благодійного фонду «Волинь-2014» Володимир Кривович наголосив, що на завершення реалізації проекту «Луцьк-Волноваха – разом збудуємо храм» на концерті вдалося зібрати понад  двісті тисяч грн.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися