Літнє  оздоровлення юних волинян
Волинь

Літнє оздоровлення юних волинян

17 травня 2019, 15:20
0
0
Сподобалось?
0

Понад 30 тисяч волинських  дітей планують оздоровити цього року  у пришкільних таборах. Вони розпочнуть роботу  з 27 травня. Про це йшлося сьогодні, 17 травня,  під час робочої наради з питань оздоровлення та відпочинку дітей, -повідомляє прес-служба ОДА.

 За словами директорки департаменту соціального захисту  Оксани Гобод., оздоровча кампанія в області розпочалася ще в лютому направленням на оздоровлення груп дітей пільгових категорій за путівками Міністерства соціальної політики України до державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» (м.Одеса) (4 групи – 110 осіб) та «Міжнародний дитячий центр «Артек» (4 групи – 122 дитини). А до завершення року в ці дитячі центри буде направлено ще по 9 груп загальною кількістю понад 500 дітей.

«В області оздоровлюватимуть дітей в 11 позаміських закладах оздоровлення та відпочинку. Найголовніші питання для дорослих- безпека  перебування у дитячих таборах, під час перевезення груп дітей на оздоровлення, надання школярам якісних оздоровчих послуг, у тому числі з харчування», – зазначила Оксана Гобод.

Працювати  з депутатами, аби коштів на дозвілля виділяли більше. Бо Волинь далеко не серед лідерів за охопленням дітей літнім оздоровленням, – резюмувала заступник голови ОДА Світлана Мишковець.

Загалом на оздоровлення та відпочинок дітей планується використати майже 40 млн. грн, у тому числі: з обласного бюджету – майже 22 млн. грн, із міських, районних бюджетів і бюджетів громад майже 18 млн. грн. та  млн. грн. позабюджетних коштів.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися