Лось спричинив подвійну смертельну аварію: загинув волинський поліцейський
Волинь

Лось спричинив подвійну смертельну аварію: загинув волинський поліцейський

23 квітня 2019, 12:02
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні,  23 квітня,  близько шостої ранку на автодорозі Київ—Чоп сталася смертельна аварія. Поблизу села Майстрова Новоград-Волинського району Житомирської області в дорожнього-транспортній пригоді загинув лейтенант поліції Ківерцівського відділу поліції Віктор Соколюк. Правоохоронець перебував поза службою, - повідомляє прес-служба Нацполіції області.

"Попередньо встановлено, що водій автомобіля DAF із напівпричепом, рухаючись у напрямку Житомира, на заокругленый ділянці дороги наїхав на лося, який раптово вибіг на проїжджу частину. Після чого керманич вантажівки, 49-річний житель Луцька, зупинився та увімкнув аварійний сигнал. Однак за кілька хвилин потому 35-річний водій автомобіля Mersedes Sprinter, не впоравшись із керуванням, скоїв зіткнення з припаркованою вантажівкою. У результаті водій  буса загинув на місці пригоди", — розповіли у поліції.

Керівництво Головного управління Національної поліції у Волинській області, особовий склад поліції Волині висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблого. Віктор Соколюк прийшов на службу в поліцію у 2017 році. Разом з дружиною виховував 14-річну доньку та 3-річного сина. 

На місці ДТП працює слідчо-оперативна група ГУНП у Житомирській області, обставини трагедії встановлюються. 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися