Лучан у День матері об’єднають вишиті обереги
Волинь

Лучан у День матері об’єднають вишиті обереги

12 травня 2018, 17:20
0
0
Сподобалось?
0

13 травня 2018 року о 13 год. у приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка відбудеться обласне мистецьке свято «Мамина колискова», присвячене Всеукраїнському Дню Матері, -інформує прес-служба міської ради.

До участі запрошені гурти та солісти – виконавці автентичних та сучасних колискових пісень, колективи різних жанрів аматорського та професійного мистецтва. 
У рамках заходу відбудеться мистецька акція “Тут узори, а в них пісня колискова...”, де будуть представлені вишиті рушники гладдю, вишиті картини, вироби із соломки та лози.

А  на Театральному майдані Луцьку відбудеться ІХ Всеукраїнський фестиваль «Вишиті обереги єднання». Упродовж дня заплановані розважальні заходи для дітей і дорослих. Зокрема, о 15.30 лучани і гості міста зможуть взяти участь в акції створення  вишитого рушника єднання.

Із  нагоди Відкриття туристичного сезону 2018 у Луцьку «Центр туристичної інформації та послуг» запрошує на квест під назвою «KLYKUN»! Для участі потрібно сформувати команду з 2-3 людей, зареєструватися і вчасно прийти на квест. Захід розпочнеться у неділю, 13 травня о 14 годині.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися