Лучан запрошують на свято сім’ї
Волинь

Лучан запрошують на свято сім’ї

24 травня 2018, 15:25
0
0
Сподобалось?
0

28 травня,  на другий день свята Трійці, лучан запрошують на  яскраве  свято для всієї сім'ї, що відбудеться у центральному парку парку імені Лесі Українки, -повідомляє прес-служба міської ради.

Кожна подружня пара матиме змогу не лише гарно провести час у різноманітних локаціях, а й вперше в Луцьку взяти участь у ПОДРУЖНЬОМУ ЧЕЛЕНДЖІ. Команда заходу пропонує збагатити свої стосунки і пройти 6 кроків до зміцнення сім'ї в інтерактивній формі. 

Для хоробрих, мужніх, відважних ТАТУСІВ в парку відбуватиметься силове змагання з перетягування автомобіля СУПЕРТАТО, в якому кожен батько за бажанням може взяти участь. За простих 30 секунд ви станете СУПЕРГЕРОЄМ для своєї дитини і подаруєте їй незабутні враження. 

Для дітей: зона активного відпочинку: батути, майстерки, розваги, велетенські мильні бульбашки, морозиво.

НА СЦЕНІ: 

• RULADA – популярна співачка, автор, композитор, зоряний педагог по вокалу, засновник унікальної авторської школи різножанрового вокалу ImproviNation, є номінантом ряду престижних музичних фестивалів і премій: Х-фактор, Хіт-конвеєр 2016, Українська пісня, YUNA та ін.
• Олександр та Віта Ліванцови – автори українського сімейного хіту «Моя сім'я», композитори, автори пісень, переможці конкурсу «Християнська пісня року» 
• Сергій Рибак – композитор, джазовий виконавець, засновник Християнської естрадно-джазової школи «Тритон» в Луцьку та в Києві
• Подарунки для переможців від спонсорів 

Початок свята о 13.00 і до 20.00


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися