Лучан запрошують на конкурс-парад чорних котів
Волинь

Лучан запрошують на конкурс-парад чорних котів

15 травня 2018, 18:46
0
0
Сподобалось?
0

У Луцькому замку 9 червня на фестивалі «Князівський бенкет» відбудеться конкурс-парад чорних котів. Про це інформує прес-служба Луцької міської ради.
У Середні віки до котів ставились упереджено. Їх боялися. Особливо це стосувалося чорних котів! Адже чорний кіт вважався уособленням потойбічних сил і невід’ємним атрибутом відьми. А тому їх безжально знищували. І чорних, і за компанію, усіх інших, так просто, на всяк випадок...

Така практика в результаті призвела до катастрофічних наслідків — надзвичайно швидко збільшились популяції мишей і щурів які були переносниками смертельних хвороб, зокрема чуми. А від цієї страшної напасті в ті часи вимирали цілі міста і провінції Європи.

«На щастя, в часи з’їзду європейських монархів, Луцька це не стосувалося. Мурчики і мурки мужньо стояли на сторожі міста, його припасів, а особливо запасів сметани!

Для того, аби вшанувати усіх котів, які боронили Луцький замок від мишей і щурів, оголошуємо конкурс-парад ЧОРНИХ КОТІВ!»- пишуть організатори.

Переможця чекають подарунки: сертифікат на придбання товарів в Зоомагазині “Гармонія клуб” та сертифікат на річне безкоштовне надання послуг у ветеринарній клініці “Айболіт”!!!

До участі запрошуємо чорних котиків і киць та їх власників.

Чорний означає – повністю чорний!J Тваринки з іншим окрасом до участі у виставці не допускатимуться.


Котики та їх власники мають бути готові до фотографування з відвідувачами заходу.

У рамках конкурсу проходитиме котяче дефіле.

Переможця чекають подарунки: сертифікат на придбання товарів в Зоомагазині "Гармонія клуб" та сертифікат на річне безкоштовне надання послуг у ветеринарній клініці "Айболіт"!

Для участі у конкурсі потрібно заповнити анкету за посиланням та відправити на електронну скриньку lutsktourism@gmail.com.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися