Луцьк на колінах попрощався із загиблим Героєм
Волинь

Луцьк на колінах попрощався із загиблим Героєм

28 листопада 2018, 18:56
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні лучани попрощались із загиблим військовослужбовцем 14-ї ОМБР Віктором Лахаєм. Віктор був поранений та помер у результаті обстрілу взводного опорного пункту вночі, 26 листопада, у селі Катеринівка, Попаснянського району Луганської області. Бійця не стало в день його народження, йому виповнився б 41 рік.

Вшанувати пам’ять загиблого прийшли родичі та близькі, військовослужбовці, представники духовенства та громадськості нашого міста. Панахида відбулась у Свято-Троїцькому кафедральному соборі і продовжилась на Театральному майдані Луцька.

 «Він був людиною  величезної душі. Коли він дізнався, що його товариша везуть в лікарню, віддав на його лікування всю свою першу зарплату. Сам не мав багато грошей, часто ходив на роботу пішки, але віддав. Коли іншого друга виселяли з хати через борги за кредити, він взяв останні заощадження і віддав, аби товариша не викинули з хати. Коли була Помаранчева революція, він одним з перших поїхав на майдан, так само і на майдан під час революції Гідності. А потім на Схід, захищати нас із вами», — пригадав шеф-редактор газети «Вісник+К» Євген Хотимчук.

Загиблого Героя  поховали  на Алеї почесних поховань міського кладовища у селі Гаразджа.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися