Волинь

«Луцьк – світова столиця Числографіки»

8 травня 2018, 17:59
0
0
Сподобалось?
0

Саме  таке гасло прикрашає три марки, створені авторами методики «Числографіка»

Ескізи марок були представлені минулої п’ятниці на Першому фестивалі Арт-психології «Inspira», який відбувся у Палаці культури нашого міста. Організував і провів його Університет третього віку в Луцьку, об’єднавши учасників з подібних університетів та організацій, які працюють з людьми поважного віку з багатьох міст України: Києва, Слов’янська, Львова, Стрия. У майстер-класах та презентаціях взяли участь мешканці Ковеля, Володимира-Волинського, Рожища, Горохова, Маневичів.

– Числографіка – це не лише арт-терапія та арт-психологія, це ще й арт-філософія, – стверджує співавтор методу, художник і журналіст Володимир Камінський. – Саме у Луцьку зароджувалися основи цього новітнього методу нормування стану свідомості людини. Минулого року Андрій Знайда, Володимир Пивоварчук та я отримали документальне підтвердження авторського права на нього, і тепер успішно впроваджуємо в Україні та за її межами. Для прикладу, лише за останній місяць матеріали з числографічними творами на «Ютубі» переглядалися у 25-ти країнах світу. Тому й були створені такі унікальні марки, щоб закріпити за нашим рідним Луцьком та лучанами славу першовідкривачів.

Маємо надію, що з часом Луцьк зможе приймати туристів з усього світу, які відвідуватимуть наше місто, щоб взяти участь у подібних фестивалях та майстер-класах з числографіки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися