Луцьк відвідали гості з Південної Кореї
Волинь

Луцьк відвідали гості з Південної Кореї

13 квітня 2018, 14:40
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні (13 квітня) до Луцька завітали  професор, ректор Всеукраїнської філії міжнародного інституту розвитку інтелекту “International Mind Education Institute” (Республіка Корея) Парк Сунг Су та студенти з Південної Кореї, -повідомляє прес-служба міської ради..

 Парк Сунг Су уже тривалий час живе і працює в Україні. Тут здобули вищу освіту два його сини. За його словами, наша країна йому подобається і дуже неприємно бачити конфлікт на Сході. Це дещо нагадує Корею, яку розділили на дві частини.

Також він зауважив, що в Україні читає лекції для студентів, проводить тренінги та семінари. За його словами, багато корейських компаній досягли успіху, адже постійно навчали своїх працівників кращих практик. Нині їхня продукція конкурентна у світі. Парк Сунг Су зазначив, що Республіка Корея не має покладів нафти, але є шостою країною у світі за переробкою та експортом нафтопродуктів.

Корейський професор прочитав  лекцію у Луцькому національному технічному університеті у рамках Дня корейської культури за участі волонтерів із Республіки Корея. Подія спрямована на культурний розвиток молоді міста, а також налагодження міжнародних зв'язків для проведення майбутніх спільних проектів.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися