Луцька міліція у рамках експерименту патрулюватиме з камерами
Волинь

Луцька міліція у рамках експерименту патрулюватиме з камерами

31 січня 2015, 22:50
1
0
Сподобалось?
0

Правоохоронці та громадські активісти за «круглим столом» обговорили можливість покращення роботи патрульної служби на Волині.

Представники Громадського формування «Самооборона Майдану Волині» запропонували, аби патрульні групи носили із собою відеокамери. Камера буде записувати усе, що відбувається із міліціонером, адже розміщувати її самооборонівці пропонують на самого працівника УМВС. Усі учасники круглого столу погодилися, що камера дисциплінує як правоохоронця, так і самого правопорушника.

Начальник міліції громадської безпеки міста Луцька Володимир Солоненко погоджується із пропозицією. Каже, що камери спостереження уже на часі, проте ідея потребує коштів.

Зрештою прозвучала думка, що можна було б запустити пілотний проект у місті Луцьку. До прикладу, закупити хоча б п’ять камер та випробувати їх під час роботи, аби побачити ефективність від ідеї. Якщо проект вдасться, можна буде лобіювати закупівлю такого обладнання для всіх патрульних груп спочатку Луцька, а потім й усієї області.

Щоправда, мова йде явно не про державний бюджет-2015, адже там неможливо буде вділити ні копійки. Швидше за все покладання будуть на місцеві бюджети та пожертви підприємців. Реалізація такої ініціативи передбачає покращення роботи міліції у полі та удосконалення режиму охорони громадського порядку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • лучанин
    лучанин

    коли вже перестануть видумувати велосипед.....??????????візьміть за заразок поліцію європи , або США навіщо це тупе придумування !???

    1 лютого 2015, 10:36
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися