Луцькі особливі дітки дебютували на Всеукраїнському фестивалі
Волинь

Луцькі особливі дітки дебютували на Всеукраїнському фестивалі

20 березня 2018, 12:20
0
0
Сподобалось?
0

На 12-тому Всеукраїнському  фестивалі "Червоноград скликає друзів" Луцьк представляли вихованці громадських організацій батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку і "Центр реабілітації осіб з інвалідністю "Джерело життя", -повідомляє прес-служба міської ради.

Театральна студія "Сонячне сяйво" громадської організації батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку  дебютувала на сцені з виставою "Соловейко з одним крилом". А досвідчений колектив театральної студії "ТАМІ" громадської організації "Центр реабілітації осіб з інвалідністю "Джерело життя" виступив з виставою "Любов".

Журі відзначило, що з року в рік виконавчий рівень багатьох колективів зростає, а це свідчить про професіоналізм і велику самовіддану працю їх керівників.Колективи були відзначені почесними грамотами Червоноградської міської ради, а кожен учасник отримав подарунок.

Поїздка вихованців громадських організацій на фестиваль відбулась за сприяння управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради. Дітей та молодь було забезпечено комфортабельним транспортом та харчуванням.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися