Луцькі шкільні екологи побували в Німеччині
Волинь

Луцькі шкільні екологи побували в Німеччині

27 вересня 2018, 20:00
0
0
Сподобалось?
0

Учні і вчителі екології  шкіл Луцька відвідали край Ліппе Федеративної Республіки Німеччина. Поїздка відбулася в рамках проекту “Екологічна дружба понад кордонами”, що реалізується виконавчим комітетом Луцької міської ради спільно з Адміністрацією краю Ліппе, -повідомляє прес-служба міської ради.

Лучан ознайомили з  практиками управління відходами та особливостями ведення екологічно-просвітницької роботи у краї Ліппе. Волинська делегація відвідала підприємства з переробки відходів, зокрема, компостний завод у місті Лемго, сміттєспалювальний завод у місті Білефельд, компанію із сортування сміття Tönsmeier-Grup у місті Порт-Вестфаліка, законсервоване та покрите сонячними панелями сміттєзвалище, енергоощадну будівлю Адміністрації краю Ліппе.

Школярі і їх вчителі вкотре  пересвідчилися у важливості питань розумного поводження з навколишнім середовищем і готові бути у цьому активними.

Довідково: Проект «Екологічна дружба понад кордонами» фінансується Федеральним Міністерством економічної співпраці та розвитку Німеччини через некомерційне ТОВ “Engagement Global” (Сервісна служба “Міста в єдиному світі”). У рамках проекту реалізовано такі заходи: закуплено контейнери для Луцька для роздільного збору сміття;  експерти сфери управління відходами краю Ліппепобували у  Луцьку з метою написання концепції поводження з відходами ,  проведено екологічний фестиваль “Зелена школа” .

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися